%AM, %09 %511 %2014 %11:%Jan

Stadig tyngre last for Motorships

Motorships spesialiserer innen frakt av personbil og er størst i Norge på dette området, men har også både utstyr, kompetanse og erfaring med transport og håndtering av tyngre kjøretøy.

Heide Faye Røed, ansvarlig for innenlandsfrakt hos Motorships, påpeker at det er mange potensielt store oppdragsgivere som idag er mer bevisst på fordelen ved tungtransport via sjøveien.

- "Både militære kjøretøy, landbruksmaskiner og store spesialiserte fremkomstmidler forbundet med industrien eller anleggsbransjen representerer praktiske og økonomiske utfordringer når de skal flyttes fra en del av Norge til en annen. Ofte velger bedrifter og institusjoner å heller kjøpe nytt, enn å frakte de maskiner de allerede har dit de trengs - nettopp fordi det blir for dyrt og komplisert."

I tillegg til praktiske og kostnadsmessige hensyn er også sjøtransport av så tung last et miljøvennlig alternativ.

På bildet ser man en spesiallast på utrolige 173 tonn og 42 meter forberedes til innenlandsfrakt med skipet Autoprogress i slutten av Desember. Ifølge Faye Røed er dette en type oppdrag Motorships har både erfaring med og regelmessig mottar, men at de likevel har kapasitet til å utføre mer av.

- "Det er både kjapt og gratis å ringe eller maile oss for et prisoverslag. Vi tar alle oppdrag seriøst og tar mål av oss selv å kunne frakte selv de mest kuriøse og uhåndterlige kjøretøy og maskiner til en konkurransedyktig pris."

Read 2057 times Last modified on %AM, %09 %528 %2014 %11:%Jan